Consumer Pact

De blogsite met interessante informatie voor consumenten

Een Sinterklaas traktatie personeel mag niet ontbreken

Ja, Sinterklaas is een kinderfeest. Je bent dan, als werkgever, ook totaal niet verplicht om hier ook maar iets mee te doen. Maar hoe leuk is het als je dat wel doet? Een Sinterklaas traktatie personeel is zo besteld en zal ervoor zorgen dat je medewerkers een hele dag met een grote glimlach op hun gezicht aan het werk gaan. Een Sinterklaas traktatie personeel bestel je heel gemakkelijk gewoon online. Je hoeft er de deur niet voor uit en je hoeft ook niet al maanden vooraf ruimte te maken in je magazijn. Je kunt een Sinterklaas traktatie personeel bestellen en deze laten afleveren op het moment dat het jou het best schikt.

Een Sinterklaas traktatie personeel is altijd weer een goed idee

Iedereen houdt wel van wat zoets op z'n tijd. En dat is precies wat zo'n Sinterklaas traktatie personeel is. Een presentje medewerkers met heerlijke kruidnoten, schuimpjes en, natuurlijk, chocolade. Het spreekt voor zich dat een Sinterklaas traktatie personeel ook nog eens heel leuk wordt verpakt. Denk dan aan een jute zakje, een mooie doos of een leuk vensterdoosje. Je kunt een traktatie bestellen voor iedereen onder je personeel. Je kunt deze persoonlijk uitdelen, maar je kunt ze ook met de post laten verzorgen.

Bestel nog een ander cadeau voor je medewerkers

Het is een traditie in Nederland om iedere medewerker een cadeau te geven met de kerst. Dit cadeau is, over het algemeen, een kerstpakket. Dat is een oude traditie. Vroeger werd het kerstpakket vooral gevuld met luxe waren en dat is nog zo. Maar het kan tegenwoordig ook wat speelser. Wat denk je van een kerstpakket met een barbecue of een mooie doos met spullen in één kleur. Het is maar net wat jij wilt besteden én wat je passend vindt bij het imago van je bedrijf. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

En wat doe je met de zomer?

Je kunt ook voor de zomer een leuk cadeau aan je medewerkers geven. Deze zomerpakketten zijn leuk om te zien en voor ieder wat wils. Je kunt er ook hier voor kiezen om het pakket zelf samen te stellen, maar je kunt ook kiezen voor een kant en klaar pakket. Qua bedrag kun je het net zo gek maken als je het zelf wilt. Dat hangt volledig af van je beschikbare budget. Ook voor de Pasen en voor allerlei andere bijzondere dagen zijn leuke pakketten te vinden. Daar worden je medewerkers blij van!