Consumer Pact

De blogsite met interessante informatie voor consumenten

Een uniek kerstpakket is nog leuker om te geven

Je kunt nu nog op tijd zijn en kerstpakketten bestellen voor iedereen in je bedrijf. Kies voor een uniek kerstpakket en kijk maar eens goed naar de verbaasde gezichten wanneer je medewerkers dit kerstpakket in ontvangst nemen. Natuurlijk kun je kiezen voor een traditioneel kerstpakket, maar hé, wordt het niet eens tijd om het wat meer bijzonder te maken? Dat lukt met een uniek kerstpakket. Je vindt in een uniek kerstpakket bijzondere dingen als mooie glazen of een bijzondere verpakking. Wat denk je van een kerstpakket dat verpakt is in een barbecue of een (gerecyclede) fietstas.

Een uniek kerstpakket is wel zo leuk

Je kunt er altijd voor kiezen om toch weer te gaan voor waar je vorig jaar en het jaar daarvoor ook voor hebt gekozen. Maar wanneer je medewerkers hebt die langer in dienst zijn, wil je hen niet ieder jaar weer hetzelfde kerstpakket geven, toch? Een uniek kerstpakket is dan wel zo leuk. De verrassing van wat er in de doos zit is dan echt de moeite waard. Je moet wel nú gaan bestellen. Voor je het weet is het kerst en dan wil je wel een uniek kerstpakket in huis hebben.

Of ga voor fairtrade

Een kerstpakket fairtrade is ook een leuk idee. Fairtrade is een bijzonder concept. Fairtrade, ook wel "eerlijke handel", zorgt ervoor dat mensen in armere landen een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Dat kan gaan om thee, koffie en chocolade, maar ook om andere zaken. Denk dan aan mooie handgemaakte schaaltjes of tassen. Door te kiezen voor een fairtrade kerstpakket zorg je ervoor dat de wereld net een klein beetje beter wordt. Wil je dit nog verder doorvoeren? Dan is een duurzaam kerstpakket echt iets voor jouw bedrijf. Bestel een duurzaam kerstpakket en werk mee aan minder verspilling. Ook kan er een insectenhotel in het pakket zitten. Dit zorgt ervoor dat je nog beter zorgt voor de insecten in je tuin of op je balkon.

Een kerstpakket is niet verplicht

Een kerstpakket is in Nederland niet verplicht. Maar het is een erg leuke traditie en dus gaan veel bedrijven, ook nieuwe bedrijven, daar gewoon mee door. Het blijft een leuk moment om met een verrassing voor je medewerkers aan te komen. Je merkt direct dat je medewerkers het erg op prijs stellen dat je tóch een kerstpakket voor ze hebt. Het is dan wel belangrijk om helemaal niemand te vergeten. Heb je een groot bedrijf? Bestel dan altijd een paar extra pakketten, gewoon voor het geval dat.