Consumer Pact

De blogsite met interessante informatie voor consumenten

Een veilige plek voor je hond

Onze honden zijn onze maatjes. Ze zijn onze beste vrienden en vaak maken ze echt onderdeel uit van het gezin. En dat is niet zo gek want honden zijn trouw en loyaal en bieden leuk gezelschap en zo nodig ook troost. Wie eenmaal een hond heeft gehad kan niet echt meer zonder. We willen voor dit extra gezinslid dan ook vaak het beste van het beste. Want ook een hond heeft recht op comfort en bescherming. Er zijn allerlei spullen te koop voor honden. Sommige zaken zijn echt noodzakelijk, andere spullen zijn leuk om mee te spelen of voor wat extra luxe, maar de hond kan ook prima zonder. Onder de echt noodzakelijke spullen valt de hondenbench. Die heb je echt nodig om je hond in allerlei opzichten een veilige plek te bieden. Een hondenbench voor in huis kan noodzakelijk zijn, maar een hondenbench auto is voor de veiligheid van je hond een echte must.

Hondenbench: veilige plek

Een hondenbench kun je gebruiken voor vervoer van je hond, maar het kan ook dienen als veilige plek voor je hond. Het plekje voor hem alleen. Neem bijvoorbeeld de situatie dat er een kleuter in huis rondloopt. Honden hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen, die dan de hele tijd met de hond willen spelen en daarbij niet zo zachtzinnig te werk gaan. Dan kan het zinvol zijn de hond zijn eigen bench te geven waar het kind niet kan komen. Zo kun je ze af en toe van elkaar scheiden, als je merkt dat de hond het gedrag van het kind niet meer leuk vindt. Ook als je zelf even weg moet om bijvoorbeeld eten te koken dan kun je de hond beter in zijn bench laten omdat je, hoe lief je hond ook is, je hem nooit alleen moet laten met kleine kinderen. In de hondenbench leg je een lekker hondenkussen en wat speeltjes. Gegarandeerd dat je hond er graag ligt.

Hondenbench auto

Je wil je hond natuurlijk ook veilig vervoeren. Voor mensen zijn er autogordels, maar die zijn er voor honden niet. Vaak zie je honden los in de auto liggen, maar dat is erg gevaarlijk. Bij een ongeluk of plotseling hard remmen kan de hond door de auto schieten en gewond raken. Zorg daarom voor een veilige reisbench waar de hond comfortabel in kan liggen tijdens de rit. Een hondenbench is belangrijk en nuttig, schaf er dus zeker eentje aan voor je hond.