Consumer Pact

De blogsite met interessante informatie voor consumenten

Thuiswerken comfortabeler maken doet u zo

De corona maatregelen hebben een nieuw tijdperk ingeluid, te weten het tijdperk van thuiswerken. U heeft hier ook mee te maken gehad en bent nu volledig overgestapt op thuiswerken of hybride thuiswerken. Het kan natuurlijk ook zijn dat u altijd al thuiswerken, het zijn beide mogelijkheden. Hoe dan ook, ondanks dat het uw huis is betekent dit niet dat u het niet zo comfortabel mogelijk moet maken. U kunt er namelijk voor kiezen om allerlei aanpassingen door te voeren in uw huis die het nog veel comfortabeler maken dan het nu al is. Welke aanpassingen dit zijn, dat kunt u in deze blog lezen. 

Infrarood verwarming

Als u een comfortabelere werkplek wenst, is infraroodverwarming hier een hele mooie stap naartoe. Infrarood verwarming zorgt ervoor dat u ten allen tijde lekker warm en knus aan het werk komt. Een infrarood paneel straalt infrarood naar de plek waar het paneel op gericht is. Dit paneel kan geleverd worden in meerdere sterktes, groottes, soorten en ga zo maar door. Tevens kunnen deze panelen worden geleverd in de vorm van een schilderij, een foto, een heater of zelfs een handdoekenrek. Zo kunt u letterlijk op elke plek een infrarood verwarming installeren zonder dat ook maar iemand het doorheeft. Daarnaast is het zeer comfortabel omdat u het ten allen tijde uit of aan kunt zetten en het gericht verwarmt. Ook is het heel zuinig, veel zuiniger dan reguliere verwarmingen. U bent dus comfortabel aan het werk én bespaart energiekosten. Tevens bent u goed bezig voor mens en milieu. 

Zit sta bureau

Een zit sta bureau is uitermate geschikt voor thuiswerken. Waarom? Omdat het, zoals de naam al een beetje zegt, een bureau is waar u aan kunt staan en aan kunt zitten. Dit kan omdat een bureau van dit type verstelbaar is in hoogte. Dit doet u vaak met een afstandsbediening. Een druk op de knop en het bureau wordt hoger of lager gesteld. Dit is veel beter en comfortabeler voor u. Nooit meer slapende benen, last van uw rug of iets dergelijks. Daarnaast vermindert het de kans op depressie, overgewicht, hart- en vaatziekten, kanker en nog veel meer. Het is dus comfortabel én het biedt voordelen voor de gezondheid. Mocht u dit eens willen uitproberen, dan kunt u dat gemakkelijk in de winkel doen. We kunnen u wel alvast garanderen dat het écht de moeite waard is.