Consumer Pact

De blogsite met interessante informatie voor consumenten

Zo ben je creatief en origineel

‘Do it yourself’. Er zijn ontzettend veel leuke ideeën die je kan maken voor de verjaardag van een vriend of vriendin. Ga zelf eens creatief aan de slag. Zo laat je ook meteen zien dat je ergens moeite in hebt gestopt en de relatie met je vriend of vriendin enorm kan waarderen. Deze cadeaus zijn makkelijk zelf te maken of te bestellen. Het lijkt erop dat zelfgemaakte cadeaus altijd meer in de smaak vallen dan een cadeaubon. Daag jezelf uit om ‘out of the box’ te gaan en een onvergetelijk cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is.

Met drie klikken op de knop

Een van mijn favoriete ideeën is toch wel een zelf samengesteld telefoonhoesje. Een telefoon hoesje maken is erg gemakkelijk en leuk. Probeer een foto met je vriend of vriendin samen, of misschien een leuke herinnering die jullie delen. Upload de foto en ga verder met je ontwerp. Het enige wat je moet weten is welke telefoon jouw vriend of vriendin heeft. Na het uploaden van de afbeelding kan je de afbeelding passend maken voor jouw telefoonhoesje. Het ontwerpen van een telefoonhoesje is eenvoudig en snel. Je kiest je telefoonmodel, je favoriete foto en vervolgens kan je de foto helemaal naar jouw wensen aanpassen zodat hij goed op het hoesje terecht komt. Bij case24.com telefoonhoesjes ben je gegarandeerd van kwaliteit. De levering is gratis en de meeste hoesjes worden dezelfde dag nog met PostNL verzonden, mits je de bestelling plaatst op werkdagen voor 16:00.

Verzamel alle leuke momenten

Wanneer je iets meer met je vingers wil werken, kies dan voor een moodboard. Een moodboard met alle leuke momenten die jullie samen hebben beleefd. Print eerst alle foto’s uit, koop een wit canvas met de grootte naar wens en begin maar met plakken! Om het moodboard iets op te pimpen, kan je er wat glitters en versiersels aan toevoegen. Wil je nog meer in de creatieve hoek duiken? Koop dan een spiegel. Een spiegel? Ja zeker. Je hebt een spiegel nodig, muurverf of acrylverf en penselen. Maak de spiegel schoon en laat hem volledig afdrogen. Ga vervolgens aan de slag met de verf. Aangezien je helemaal zelf kan kiezen wat je schildert, kunnen we hier kort over zijn. Wanneer je helemaal klaar bent met je creatie, laat je alles drogen en daarna ben je klaar om het in te pakken.

Dan is het eindelijk het moment om je vriend of vriendin te verassen. Geniet van de momenten samen en koester de vriendschap.